RECEPTA DE COLLITA PROPIA

Pastís de pastanaga

Ingredients:
– 3 ous
– 200 g de sucre panela
– 240 g d’oli de gira-sol o oli d’oliva suau
– 280 g de farina d’espelta integral
– 400 g de pastanaga ratllada
– 200 g de nous trossejades
– 12 g de llevat natural en pols
– 8 g de canyella

EXPLIQUEU-NOS COM US QUEDA

Pastís de pastanaga

Procediment:
Primerament ratllem la pastanaga. Muntem les clares a punt de neu. Seguidament s’agrega la panela amb els rovells i deixem augmentar 3 cops la mida. Afegim l’oli gradualment i continuem batent fins que s’integri a la mescla. Tamisem la farina, el llevat i la canyella i ho agreguem a la barreja. S’afegeix la pastanaga ratllada i les nous.
Per acabar, integrem les clares muntades a punt de neu amb una espàtula.
Pintem el motlle amb oli o ghee i farina.
Emmotllem la massa i la posem al forn (pre escalfat) a 180º durant 45-50 minuts.
Per comprovar si el pastís ja és cuit punxem la massa amb un escuradents. Si no surt humit és que ja està fet.

ELS NOSTRES CAMPS

Del camp a la taula

Treballem diàriament per fer-te arribar el producte fresc ja tallat i envasat al moment per conservar totes les propietats, perquè tu només l’hagis de cuinar.

VEURE MÉS
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

APRENDRE AGRICULTURA ECOLÒGICA

Activitats al camp

¿Sabies que les activitats relacionades amb el camp ajuden a potenciar la concentració i la capacitat d’observació?

VEURE ACTIVITATS