DEL HORT A CASA TEVA

Horicultura Ecològica

El secret està a la terra

MÉS GUST, MÉS NUTRIENTS, MILLOR PEL MEDI AMBIENT

Cultiu ecològic

Les verdures ecològiques tenen un creixement més lent en un sòl natural, més ric, el que els permet absorbir més quantitat de minerales. També tenen una major concentració de vitamines. A més, cada vegada estem aprenent més sobre els efectes positius dels fitoquímics de les fruites i verdures, molts dels quals tenen efecte antioxidants o antiinflamatoris. S’està estudiant la seva efectivitat per frenar l’envelliment i prevenir malalties cardiovasculars, degeneratives i càncer. Les plantes produeixen aquests compostos com a protecció en condicions d’estrès, com a falta de nutrients. En l’agricultura convencional, les plantes estan desbordades de nutrients artificials, de manera que no es donen les condicions per estimular la producció de molts d’aquests fitoquímics. En canvi, l’agricultura ecològica si fomenta la producció natural d’aquests compostos.

DE L’HORT A CASA TEVA

Productes de Temporada i de Proximitat

La nostra horta ens permet escollir què anem a conrear. Seleccionem varietats que destaquen per la seva excel·lent sabor enfront de varietats merament productives. Produim menys però el sabor i la frescor dels nostres productes ho compensen.
Tenir horta pròpia ens permet recol·lectar diàriament i que puguis rebre el producte a les poques hores de ser collit. El que reps a casa teva, són aliments totalment frescos que mantenen les seves propietats tant nutricionals com organolèptiques.
Respectem els equilibris i els temps necessaris per a cada aliment, recollint sempre en el seu moment òptim, obtenint així les millors fruites i verdures de temporada.

COMPRAR FRUITA I VERDURA ECOLÒGICA ONLINE ACABADA DE COLLIR DE L’HORTA

Botiga Online

DEL CAMP A LA TAULA

El nostres camps

Treballem diàriament per fer-te arribar el producte fresc ja tallat i envasat al moment per conservar totes les propietats, perquè tu només l’hagis de cuinar.

Veure Més