LES NOSTRES ACTIVITATS

Diverteix-te amb els més petits al camp

LES NOSTRES ACTIVITATS

Activitats a l’hort de KM ECO

Des de KMeco oferim la oportunitat a particulars, famílies, grups organitzats o centres escolars de viure l’experiència de visitar els camps de conreu ecològic de KMeco.

Volem que coneguis de primera mà el mon dels camps de conreo, com cal preparar el camp abans de el procés de sembra i els requeriments per aconseguir que el terreny respongui el millor possible. Oferim una jornada diferent, on podràs apendre d’agricultura, un pas fonamental per a respectar la natura, entendre l’origen dels aliments i aprendre sobre els aliments saludables. A més de viure una experiència propera al mon rural.

La visita a les instal·lacions inclou a més una degustació de fruites i verdures que elaborem.

  • Desfer-nos de la mala herba i males herbes
  • Airejar el terreny i oxigenar
  • Abonar el terreny
  • Sembrar el camp

ELS NENS I EL CAMP

Beneficis pels nens al cultivar els seus aliments

Sabies que les activitats relacionades amb el cultiu d’una horta ajuden a potenciar la concentració i la capacitat d’observació en els nens?

Vivim en una època digital on connectar els nens a la natura sembla una missió realment impossible. Des de Kmeco faciliten el contacte dels nens amb els cicles de la natura i la lògica de camp, que els tornen el contacte amb la terra, conrean productes de temporada, respectant els terminis de sembra i cultiu habitual, a més a més, defensem el cultiu biològic, sense productes químics que accelerin el creixement o per fer front a les plagues.

Aquest projecte neix per oferir als nens contacte més profund i real amb els seu entorn natural amb tres enfocaments d’aprenentatge.

  • Aprehensió de la natura

  • Coneixement de les tècniques per cultivar aliments

  • Aprendre la pràctica específica